sâmbătă, 12 ianuarie 2013

De miine

Azi nu mai scriu ...de mîine mă apuc de scris (ooo in sfîrşit oleac de linişte , ca Alina cu blogul ista a ei ...) Ehehe sperai nu ? Scriu azi , scriu azi ...de fapt acum scriu ...
Fac introducerea la articol prea lungă ? Hmmm...si mie mi se pare..Ok, lăsăm asta .

De cate ori in viaţa asta a ta scurta sau lungă (eh chestii prea profunde si prea fizice ..) ai zis : De mîine ma apuc de dieta , de maine las fumatul , de mîine nu mai beau , de maine nu mai vorbesc prostii, de mîine şterg praful în fiecare zi , de mîine ma apuc de citit , de mîine nu mai fac pipi sub dus si tot asa ..de mîine de mîine .Si azi , lasă-ma sa te vad : nu , nu ai slăbit ..si tot cu tigara in gura esti ...si-mi pare ca nu ai citit carti de cind..ehehe ) Ia zi-mi si mie ce te-a împiedicat sa  faci toate chestiile astea (ei da stii Alina , nu prea am timp cu una cu alta ...si iti pare, dar timpu, trece ) ..Nu , nu ..Eu pe asta cu timpul am mai auzit-o  , da ,da o foloseam si eu ! Si pe asta cu poftele, cu faptul ca iti curge saliva cind vezi o bucăţică de torta (si mie imi curge ..) , dar hai sa învăţăm sa zicem "nu ". Nu e un drum usor , dar trebuie de incercat ...pas cu pas : 


Primul pas : Ai incredere in tine !!! Tu poti !!!

Al doilea pas : Gindeste-te la toate avantajele pe care le vei avea (de exemplu , daca slabesti doua sau trei chilograme te vei simti mai bine , vei fi mai sigura de tine si vei putea sa te imbraci (in sfirsit) in rochia ta preferata fara sa explodeze pe tine )

Al treilea pas : Ofera-ti un premiu ! (de exemplu , daca reusesti timp de o saptamina sa nu maninci dulciuri , duminica seara o bucatica de ciocolata (mica mica) o poti savura ..

Hai sa incercam impreuna , functioneaza !!!

PS: Eu am facut exemplul dietei , pentru ca asta-i problema noastra a fetelor , dar cred ca aceste "reguli" se pot aplica la orice !

4 comentarii:

  1. Aici ai perfecta dreptate...oooffff dieta asta :D sau mai bine zis, LENEA ASTA!!!Ne domina permanent si mereu suntem invinsi!!! Curaj si cit mai multa usurinta de a spune NU;)! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mii somn cind trebuie sa invatz! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi'i somn cind trebuie sa deschid cartea ! Dar nu mi'i somn cind scriu pe blog ! :)

      Ștergere